З сейфа жителя Костополя, що на Рівненщині поцупили рушниці, ікони та ювелірні вироби

26.04.2019 23:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Рівненщині 32-річного жителя обласного центру, уродженця Росії, підозрюють у серії розбійних нападів. Зараз проводяться експертизи і ведеться розслідування, пише Північ-інфо.

Поліція вийшла на слід злочинців, що у липні 2018 напали в Рівному на водія вантажівки та відібрали у нього 500 тисяч гривень. Як виявилося, четверо чоловіків промишляли криміналом не лише в минулому, а й дотепер не полишили злочинної стежки.

null
 Фото Північ-інфо

Тоді на в’їзді до обласного центру чоловіки, надягнувши маски, побили водія вантажівки, відібрали ключі і винесли сейф. Чоловіка госпіталізували. Оперативники виявили причетність до злочину 32-річного рівнянина, уродженця Росії, що в цей час за грабіж був на іспитовому строку. У 2016 він, 32-річний житель Хмельницької області та 53-річний рівнянин вночі в Рівному увірвались на територію приватної фірми, зв’язали сторожа та забрали 34 колоди дуба.

Крім того, у 2011 цей же чоловік з поплічниками скоїв 12 «нальотів» на банки та приватні офіси, інкасаторів. Тоді він отримав 5 років позбавлення волі, але в січні 2016 вийшов на свободу за законом «Савченко».

null
 Фото Північ-інфо

Провину чоловіка в нападі на водія вдалося після експертизи. Йому повідомили про підозру. Санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В чоловіка було два спільники. Проти них зараз збирають докази. Крім того, поліція встановила, що саме цей чоловік з напарником обікрали будинок 45-річного жителя Костополя.

З сейфу потерпілого забрали зброю, це нарізна гвинтівка, два карабіни та гладкоствольна рушниця, чотири дорогі ікони, ювелірні вироби. Усе вкрадене вже повернули. Речі проходять експертизу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 Джерело: http://piwnich.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews