Форс-мажор у дорозі: поблизу Дубно вийшов з ладу електропоїзд Здолбунів-Львів

27.04.2019 13:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Радивилівський

Це був ранішній електропоїзд Здолбунів-Львів, який у суботу перед Великоднем 27 квітня вчасно о 9.30 ранку виїхав зі Здолбунова до Львова. Проте на 119-му кілометрі на станції Заруддя неподалік Дубно електропоїзд здійснив аварійну зупинку і пасажирам велено було покинути вагони.

null
 Фото автора

Щоправда ремонтна бригада, яка була негайно викликана і прибула з Дубно, оперативно виконала всі необхідні роботи з ліквідації аварії. Пасажири спокійно віднеслися до позаштатної ситуації на залізниці. Хоча дехто з іронією згадував недавню офіційну інформацію щодо збільшення потягів перед Великоднем. Краще б вже завчасно виявляли несправності при профілактичних роботах.

null
 Фото автора

В очікуванні ремонту електропоїзда пасажири втратили біля півтори години часу. З Дубно відправились о 12.15, а за графіком мали б відправлятися о 10.23. Машиніст по селектору попросив у пасажирів вибачення за незручності, які виникли на дорозі.

null
 Фото автора

Тим же пасажирам, які не розуміючи, що коїться, очікували на львівську електричку на вокзалі в Дубно, повідомили, що поїзд запізнюється у зв’язку з перевіркою документів.

null
 Фото автора

 

null
 Фото автора

 

null
 Фото автора

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews