БК «Рівне» на виїзді обмінявся перемогами з БК «Маріуполь»

28.04.2019 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” продовжує чергувати перемоги та поразки у фінальній частині вищої ліги Чемпіонату України. Як і в двох попередніх спарених турах з “НІКО-Баскет” та БК “Кривий Ріг”, у виїних поєдинках проти БК “Маріуполь”, рівняни не змогли здобути стовідсотковий результат.

У першій грі команди показали надрезультативний баскетбол, але господарі майданчику з сьомої хвилини матчу, як захопили лідерство, так і не віддали його до кінця матчу. В підсумку перемога господарів 107:95.

Найрезультативнішим в складі БК “Рівне” став Ілля Нємцу – 22 очки та 7 результативних передач, Назарій Кісільчук додав 21 очко та 7 підбирань, 14 пунктів у Валерія Анісімова, а у Євгена Коровякова 12 очок та 8 підбирань, 10 очок на рахунку Олександра Шепелева.

В повторній грі господарі також вдало розпочали матч, і вже в першій чверті зуміли відірватися від рівнян на 10 очок, але цього разу, підопічні Михайла Переверзія зуміли переломити хід матчу, і дуже швидко зламали опір маріупольських баскетболістів. БК “Рівне” здобув більш ніж переконливий реванш за поразку напередодні 96:69.

Найрезультативнішим в команді став Євген Коровяков 20 очок, Валерій Анісімов – 19, Назарій Кісільчук – 18, Ілля Нємцу – 17 очок та 9 підборів.

Щодо інших матчів, то “НІКО-Баскет” двічі обіграв головного конкурента БК “Рівне”, і, вже майже точно, нашого суперника у півфіналі, БК “Тернопіль”. Нажаль, це не допомогло рівнянам покращити своє турнірне становище та піднятися на другу сходинку, яка дає право переваги власного поля у плей-офф. Команда як і раніше третя. Хоча, рівняни ще таки мають шанс завершити фінальний раунд на другій позиції.

За матеріалами БК "Рівне".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews