Дубенських студентів відзначили на обласній виставці-конкурсі

Роботи конкурсу «Знай і люби свій край», які визнані кращими представлять на Всеукраїнській виставці

28.04.2019 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Виставку-конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» відкрили у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. Її можна побачити до кінця травня.

Як інформують в управлінні освіти і науки Рівненської ОДА, на розгляд журі подано близько 200 робіт за 23 напрямками декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Високим рівнем майстерності та естетичною досконалістю відзначили роботи учнів ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу і дизайну», Вищого професійного училища № 22 м. Сарни, ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище», ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» та Рівненського професійного ліцею.
Роботи переможців будуть представлені на Всеукраїнську виставку, яка проходитиме у Києві.

null
 Фото - інформпортал м. Дубно

Джерело: http://03656.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews