Будівництво дракара у Рівному – навіщо?

29.04.2019 19:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

В ЗМІ та на телебаченні з'явилась інформація, що у місті Рівному мають намір побудувати копію човна давніх вікінгів, який має дивну назву - дракар (човен-дракон, човен-змій).

Це для того, щоб на його основі на місцевому озері Басів Кут створити музей під відкритим небом.

Здавалось би, що це мила ідея з реконструкції атрибутів давнього європейського минулого, яке маємо знати. Але...

Напрошується питання: чому саме дракар? Чому човен-дракон, на якому скандинавські зайди грабували і приносили смерть багатьом народам Європи?

Чому головний військовий атрибут ворогів слов'янства, ідеологія яких (одинізм) стала основою гітлеризму,  нацизму, тоталітаризму, а надалі "русского мира", і є давнім знаком темної біди?

Чому не слов'янська чи козацька чайка?

Та чайка, рештки якої знаходять по усім річкам давнього осердя слов'янського світу - історичної Волині? Чому не наше предковічне та світле, українське та православне? 

Вочевидь, хтось виношує таємне бажання відволікти нас від нашого споконвічного, православного, рідного і світлого та намагається розширити палітру засобів гібридної війни елементами окультизму та атрибутами чужинської ідеології.

Принаймі така думка виникає після прочитання цієї статті про сутність одинізму. 

https://site.ua/ivan.morozenko/19778-odinizm-i-yahvetizm---antiduhovni-sistemi-osnova-gibridnih-voen/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews