Рівненські тхеквондисти побували на п'єдесталі Чемпіонату України

30.04.2019 10:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Весняний сезон стартів збірна області з тхеквондо WTF розпочала з участі у Чемпіонатах України які нещодавно відбулися у Харкові.

Протягом п'яти днів біля 2000 спортсменів різного віку молодші юнаки, юнаки, кадети, юніори, молодь та дорослі змагались за найвищі нагороди України з олімпійського тхеквондо.

null

До складу збірної в цьому році увійшли тридцять вихованці трьох спортивних шкіл та трьох спортивних клубів рівненщини. КДЮСШ «Юний динамівець» (тренери Глега Руслан, Серпілова Ольга, Вуйтік Катерина), Гощанська ДЮСШ (тренер Романович Богдан), Корецька ДЮСШ (тренер Ящук Микола), СК «Пандора» (тренер Бордюг Денис), СК «Хоранг» (тренер Самусевич Сергій), СК «Біла іва» (тренер Бурак Сергій).

«У високій конкурентній боротьбі, в багатьох вагових категоріях кількість учасників перевищувала 50, тхеквондисти Рівненщини  показали себе справжніми бійцями, проявивши найкращі здібності характеру та хороший рівень технічної та фізичної підготовки», - прокоментував керівник обласної федерації тхеквондо Руслан Глега.

null

Золото Чемпіонату України здобула Юлія Городова. Із бронзо фіншували Христина Тильчик, Дана Касьян. 

У топ 10 серед дорослих та молоді увійшли спортсмени КДЮСШ «Юний динамівець», Гощанської та Корецької ДЮСШ Денис Бордюг, Денис Троцюк, Дмитро Барановський, Ігор Тхорук,  Святослав Данилюк, Юлія Лопатюк.

 
За матеріалами http://vse.rv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне