На Рівненщині протягом доби зафіксовано майже тисячу фактів перевищення швидкості руху

30.04.2019 12:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Всього упродовж 29 квітня виявлено 6697 порушень ПДР, вчинених учасниками дорожнього руху. Найбільше з цієї кількості – фактів перевищення швидкості, керування транспортом без відповідних документів, а також перебування за кермом у нетверезому стані. У ДТП загинуло 11 осіб, ще 75 людей отримали травми.

Упродовж 29 квітня на території держави несли службу 1660 екіпажів поліції. За цей час поліцейські виявили та задокументували 6697 порушень Правил дорожнього руху.

Найбільше серед виявлених порушень – фактів перевищення встановлених обмежень швидкості руху, їх поліцейські зафіксували 963. Крім того, правоохоронці виявили 617 фактів керування транспортними засобами без відповідних документів, а також 479 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Водночас упродовж доби сталося 453 дорожньо-транспортні пригоди, у 71 з них є потерпілі. Внаслідок ДТП 11 людей загинули, а ще 75 – отримали тілесні ушкодження.

Нагадаємо, заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич повідомив про поліцейські заходи щодо максимального убезпечення життя і здоров’я громадян на період Великодня і травневих свят.

Департамент комунікації Національної поліції України

Джерело: офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews