На Рівненщині команди відіграли другий етап Кубку області

30.04.2019 13:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На другому етапі Кубку Рівненської області до команд, котрі пройшли сито першого раунду, приєдналися кращі представники Першості (Другої ліги) та інші з Чемпіонату (Першої ліги). В результаті, всі матчі виявилися безкомромісними і не було зафіксовано жодної нічиєї.

До найбільш сенсаційних результатів можна віднести перемогу у меншості березнівського “Случа”, який цьогоріч відновив участь в обласних змаганнях і виступатиме у Другій лізі. Березнівчани з переконливим результатом обіграли першоліговий млинівський СФК “Іква”.

null
Фото з мережі Інтернет

Відзначимо також чергову упевнену вікторію представника Чемпіонату Сарненського району – команди “Граніт” (Клесів) – у матчі з срібним призером Першості області 2018 ФК “Рачин”. Нагадаємо, клесівський клуб у минулому році став першим володарем Кубку Ліги – трофею, який вручається кращій районній команді, котра показала найкращий результат за підсумком виступів у Кубку області.

Близьким до сенсації був на Гощанщині дебютант Другої ліги ФК “Садове-2”. Проте у садівчанам відверто не пощастило у грі з “Локомотивом”, котрий у поточному році підвищився у класі та грає у Чемпіонаті області.

Другий раунд (1/16 фіналу), 26.04

ФЦ “Дубно” – “Сокіл” (Радивилів-Крупець) 0:3 “Моноліт” (Вараш) – “Енергія” (Володимирець) 2:1 “Темп” (Борове) – “Полісся” (Рокитне) +:-

27.04, субота

ФК “Садове-2” – “Локомотив” (Здолбунів) 0:2 “Случ” (Березне) – “Іква” (Млинів) 3:0 “Горинь” (Кустин) – “Коливань” (Клевань) 1:4 “Граніт” (Клесів) – ФК “Рачин” 3:0 “ОТГ Клевань-Оржів” – “Лісівник” (Дубровиця) 1:2

 

Більше фото та відео - http://www.fcmalynsk.club/?p=1930

 

Прес-служба ФК "Малинськ"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews