Як у Корці вогнеборці житловий будинок врятували

30.04.2019 19:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Сьогодні, 30 квітня, о 4:52 вогнеборцям надійшло повідомлення про те, що у місті Корець по вулиці Українських повстанців горить дерев’яна господарча будівля.

До місця виклику виїхали бійці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець. В результаті проведеної розвідки рятувальники було встановлено, що полум’ям повністю охоплена дерев’яна господарча будівля розміром 4х7м, крита комбінованою металічною бляхою та шифером.

Була загроза перекидання полум’я на розташований на відстані одного метра житловий будинок. Після знеструмлення об’єкта, вогнеборці подали на гасіння пожежі з боку будинку вогнегасячі засоби. Для безперебійної подачі води додатково було залучено для підвозу води автоцистерну та особовий склад резервного караулу рятувальників.

В ході гасіння пожежі загрозу загорання житлового будинку було усунуто. Пожежу локалізували, не допустивши її поширення.
Причина виникнення пожежі встановлюється.

Джерело: ГУ ДСНС в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews