БК «Рівне» прийме фаворита Чемпіонату України

01.05.2019 06:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Баскетбольний клуб «Прометей» з Кам’янського є абсолютним фаворитом Вищої ліги Чемпіонату України з баскетболу. Свій статус команда підтверджує і результатами. Впевнено відігравши перший етап змагань 31 перемога у 32 матчах, кам’янці не здають позицій і на фінальному етапі. Так вже за чотири матчі до завершення другого групового раунду «Прометей» достроково забезпечив собі перше місце турнірної таблиці.

Ігри БК «Рівне» – БК «Прометей» відбудуться у рівненському Спорткомплексі «ДЮСШ-4» у суботу 4 травня о 17:00 та в неділю 5 травня о 12:00.

Протягом сезону суперники лише двічі засмутили команду з Кам’янського. Вперше це сталося на початку чемпіонату, коли «Прометей» несподівано на своєму майданчику поступився БК «Маріуполь» 74:85, а вдруге це сталося на фінальному етапі у Тернополі, коли гравець господарів Владислав Рижов з фінальною сиреною закинув триочковий, принісши перемогу своїй команді 82:79.

БК «Рівне» та «Прометей» вже двічі зустрічалися в цьому сезоні у фінальній частині. Матчі відбулися у Кам’янському. В обох поєдинках рівняни дали гідний бій супернику, але в обох іграх господарі були сильнішими 88:79 та 84:73.

У складі «Прометея» виступають відразу три легіонери, що для чемпіонату Вищої ліги є доволі унікальним показником. Лідером атак кам’янців є Макс Конате, який за гру набирає в середньому 18,2 очки та робить 10,3 підбирань. Ханнах Супрім Шакур у «Прометеї», згідно статистики, є головним плеймейкером – 7,1 результативна передача за матч та 14,6 очок за гру. Ще один легіонер Мартез Уолкер приносить команді в середньому 15,4 очки за гру.

Саме після виїзних ігор з «Прометеєм» у БК «Рівне» стався певний спад у грі та результатах, команда почала чергувати упевнені перемоги з несподіваними поразками, але зараз команда налаштована як ніколи вийти з цієї психологічної ями та саме в іграх з лідером показати та реалізувати увесь свій потенціал.

За матеріалами http://vse.rv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне