Віталій Тарасюк

Віталій Тарасюк

журналіст, репортер з Млинова

У Млинів повернувся великий футбол - заслужена перемога "Вереса"

Хоч за димом нічого не видно, гол у Млинові побачили всі

02.05.2019 21:50   Джерело: RvNews
Автор : Віталій Тарасюк

Після затяжного виїзного турне рівненський «Верес» зіграв черговий матч чемпіонату України серед команд II ліги в групі А в Млинові. Суперником наших земляків став ФК «Чайка» із Борщагівки-Петропавлівської на Київщині.

Секундна стрілка після стартового свистка судді лише зробила один оберт, як господарі вже під час першої атаки могли відкрити рахунок, однак м’яч після удару Валерія Сада з вигідної позиції  пролетів над перекладиною. Узагалі гра видалася видовищною, швидкою, комбінаційною, тож уболівальники  насолоджувалися миттєвостями футбольного свята. Небезпечно діяли і гості, але інколи підводила неточність, а інколи – у потрібний момент і в потрібному місці в «рамці» перебував воротар господарів Ігор Фіяло.

null
 Фото автора

Як на мене, за час від останнього побачення  гра рівнян стала структурованішою, потужнішою,змістовнішою. Хоча гольові моменти виникали не так часто, як би хотілося вболівальникам, ну а голів – хоч купи.

Водночас зверну увагу на кілька моментів поза тим, що відбувалося на футбольному полі. Найперше, потішила небесна канцелярія і небо втримало дощові хмари. А в другій сорокап’ятихвилинці  вже сонечко посміхалося гравцям і вболівальникам. Може, саме його ніжна посмішка наворожила втішну для господарів ігрову розв’язку? Зважаючи на те, що напередодні гри довелося відмінити «Великодні гаївки» через дощову агресію, першотравневе бездощів’я під час календарної гри чемпіонату України і невтішного прогнозу на весь тиждень можна вважати подарунком небес.

null
 Фото автора

По-друге, млинівчани знову почули  диктора Валерія Милянчука, голос якого впродовж кількох десятків років озвучував найважливіші спортивні події на стадіоні «Колос»,  в тому числі - перипетії під час футбольних матчів.Наголошу: повернення Валерія Івановича до звичного для нього ремесла забезпечило оперативний  інформаційний супровід гри, до того ж наповнений додатковими важливими поза матчевими повідомленнями.

null
 Фото автора

Крім того, вкотре засмутила поведінка  вболівальників: навіть пильний і ретельний контроль при вході на стадіон не завадив їм пронести піротехнічні засоби, вибухи яких супроводжували гру. Неодноразові застереження диктора про заборону застосовувати такі засоби не приструнили фанатів, хіба що додали нездорового азарту. А перед завершенням основного часу гри фанати «Вереса» взагалі влаштували таку канонаду із димовою завісою, що було не до футболу.

 Не знаю, чи ці миті примагнітили увагу інспектора матчу, але з іншого боку після цієї вибухово-димової паузи за шість хвилин доданого арбітром часу на полі сталося маленьке диво: гості у власному карному майданчику збили Михайла Шестакова,який виходив на побачення з голкіпером Антоном Мусієнком і мав всі шанси вразити ціль. Арбітр не вагався івказав на «точку»,  а Борис Орловський  влучно виконав пенальті. 1:0!

Отже, така довгожданна і заслужена домашня перемога «Вереса» у Млинові. Дай, Боже, – не остання. І вдома, і в гостях…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews