44-річний дубенчанин перекинувся з бензовозом на Прикарпатті

04.05.2019 13:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні, 4 квітня, близько 2 год ночі дубенчанин став учасником ДТП на Івано-Франківщині. Про це інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА. Внаслідок дорожно- транспортної пригоди витекло близько 13 т дизельного палива

В смт Отинія Коломийського району водій вантажного автомобіля ДАФ «бензовоз» 44-річний мешканець м. Дубно не справився з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу, який належить ТОВ «Нафтотрейдгруп». Водія транспортного засобу було заблоковано у кабіні автомобіля.

Рятувальники за допомогою ручного механізованого інструменту вивільнили з кабіни автомобіля дубенчанина та передали працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги. Потерпілого доставили до Коломийської ЦРЛ.

Рятувальники також провели заходи щодо відключення клем АКБ та створили пінну подушку для недопущення займання розлитих паливо-мастильних матеріалів.
До місця події направили цистерну для перекачування палива.

 Джерело: http://03656.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews