З 24 травня власників автівок на єврономерах почнуть штрафувати

05.05.2019 17:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

З 24 травня почнуть штрафувати власників автівок на єврономерах, на так званих «євробляхах», за не розмитнені транспортні засоби. Штраф –8,5 тисяч гривень.

- На водія чекає штраф, відповідно до передбаченого закону. Інший момент – це залежатиме від того, як автомобіль ввезений в Україну. Є такий ще варіант, що ці автомобілі будуть вилучатися і ставитися на митні майданчики для того, щоб подалі вирішувати, що з ними робити. Штраф – 8,5 тисяч гривень. Проте є прострочення терміну перебування на території України, а є там, де ці автомобілі завозяться у вигляді простої контрабанди, тоді це зовсім інші варіанти. Може продовжувати їздити, але автомобіль треба розмитнювати, бо це є товар, який передбачений митним законодавством. Немає такого, що кожен день плачу 8 500 і їжджу далі, – пояснив в ефірі радіо «Свобода» Володимир Мартиненко голова громадської ради МВС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews