Рівненська міська рада веде перемовини щодо приміщення на вулиці Симона Петлюри

06.05.2019 16:42   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

Завтра, 7 травня, має відбутися позачергова сесія міської ради, на якій проголосують за клопотання передати приміщення, де раніше було управління Національного банку України, у власність міста.

Про це пише https://rivnepost.rv.ua

За словами міського голови Володимира Хомка, йдуть перемовини не з Нацбанком, а з Державною судовою адміністрацією України, якій НБУ торік передало будівлі у Рівному.

Так, п. Хомко зазначає, що судова адміністрація хоче отримати у власність приміщення апеляційного суду на вулиці Драгоманова та окружного адмінсуду на вулиці 16 Липня, які наразі орендує у міста. Міська рада, натомість, попросила будівлі на Петлюри.

«Будівлі на Симона Петлюри (а там не лише головний корпус, який видно з вулиці, а й добротна чотириповерхову будівля у дворі) – більші за площею та кращі, тому нам вигідний такий обмін, хоча він ще не стовідсотковий, – зазначив Володимир Хомко. – Наше рішення про передачу приміщень судовій адміністрації вступить у силу лише тоді, коли ми отримаємо приміщення на вулиці Симона Петлюри. А це приміщення може вирішити всі наші проблеми: і з виставкою залою, і з музичною школою, і з приміщенням для молоді і т.д.».

Нагадаємо, що після ліквідації управління Нацбанку приміщення на вулиці Симона Петлюри Кабмін передав Державній судовій адміністрації та Фонду держмайна. Судова адміністрація планувала розташувати там міський суд, а ФДМУ – своє регіональне відділення, яке нині – у старій будівлі на вулиці 16 Липня.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua