У Вараші рятувальники забезпечували пожежну безпеку під час «Великодніх гостин»

07.05.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

3 травня у місті Вараш продовжився Великодній тиждень традиційним святом народного мистецтва та дитячої творчості «Великодні гостини», яке проходило у Парку культури та відпочинку.

Програма заходу включала в себе: виступ оркестру дитячої музичної школи, виставка декоративно-прикладного мистецтва, цікаві конкурси та майстер-класи від креативних майстринь, конкурсно-розважальна програма, дискотека та святкова ватра.

null

Щоб свято не обернулося трагедією, співробітники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області спільно з органами місцевого самоврядування організували чергування пожежного автомобіля та особового складу з необхідними засобами пожежогасіння для забезпечення пожежної безпеки під час запалювання та процесу горіння святкової ватри.

Разом з тим, рятувальники проводили з учасниками заходу роз’яснювальну роботу щодо попередження виникнення пожеж у природних екосистемах, заборони розведення багать у лісових масивах, паркових зонах, спалювання сухої трави, залишків рослинності тощо, а також ретельно слідкували, щоб не трапилося надзвичайних подій.

null

В цілому, свято минуло без будь-яких пригод, а містяни подякували рятувальникам за забезпечення надійного протипожежного захисту.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини