Млинівська ОТГ встановила найнижчий податок в Україні

09.05.2019 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Він складатиме 1% для підприємців першої та другої групи. Таке рішення підтримали депутати місцевої ради. Ставка розпочне діяти з 2020 року та буде найнижчою в Україні.

«На сьогодні Млинівська громада знаходиться у незадовільному фінансовому становищі. Користуючись наданими децентралізацією повноваженнями, ми вирішили підняти рівень наших доходів не «кнутом», а пряником: замість підвищення місцевих податків ми їх максимально знижуємо і запрошуємо підприємців з усієї України реєструватися у нашій громаді. Для цього я особисто прописую всіх бажаючих у себе вдома. І хоча новий податок починає діяти лише з 2020 року, вже сьогодні я запрошую усіх до Млинова. Всі реєстраційні дії у нас проходять в приміщенні селищної ради, це займає зовсім небагато часу. Запрошую кожного українця до «податкового раю України» - Млинівської ОТГ на Рівненщині», - наголосив голова громади Дмитро Левицький.

Нагадаємо, Млинівська ОТГ - найбільша громада Рівненщини, у якій проживають понад 18 тисяч осіб. До 2020 року на території громади підприємці першої групи платять податок у розмірі 10% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Підприємці другої групи сплачують 15% від мінімальної заробітної плати.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews