На Рівненщині на хабарі затримали двох осіб

10.05.2019 21:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що група з трьох осіб налагодила «схему» для отримання неправомірної вигоди за позитивне проходження медико-соціальних експертиз та присвоєння груп інвалідності. 

Правопорушниками виявилися двоє лікарів-невропатологів та командир відділення військової частини.

null
 Фото - Департамент захисту економіки Нацполіції України

За фактом вимагання хабара військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та частиною 4 статті 426-1 (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) Кримінального кодексу України.

null
 Фото - Департамент захисту економіки Нацполіції України

Так, під час проведення оперативних заходів було задокументовано факт одержання фігурантами коштів.

 Сьогодні, 10 травня, оперативники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції спільно зі слідчими територіального управління ДБР міста Хмельницький за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону України затримали лікаря-невропатолога та командира відділення військової частини. 

Під час огляду особистих речей фігурантів правоохоронці вилучили 11 тисяч гривень.  

null
 Фото - Департамент захисту економіки Нацполіції України

Джерело: офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews