У Рівному завтра – перегляд драматичного фільму «Донбас» режисера Сергія Лозниці

11.05.2019 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Завтра, в неділю, 12 травня, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) у рамках фестивалю «Нове українське кіно» відбудеться перегляд драматичного фільму «Донбас» режисера Сергія Лозниці. 

Це спільне виробництво Німеччини, України, Франції, Нідерландів та Румунії (2018). Світова прем’єра відбулась на 71 Канському міжнародному фестивалі, де стрічка отримала приз за найкращу режисуру в програмі «Особливий погляд» та стала фільмом-відкриттям фестивалю. Стрічка також отримала нагороду за кращий фільм на 15 європейському кінофестивалі в місті Севілья (Іспанія). 

Фільм складається з 13-ти сюжетів, в яких засобами ігрового кіно відтворені справжні історії, що трапилися на окупованих територіях Сходу України. Показано життя на Донбасі, де розмиваються грані між правдою і брехнею і це, безперечно, документ епохи.

В ролях знімалися Георгій Делієв, Наталія Бузько, Тамара Яценко, Олеся Жураковська та інші. 

Організатор показу: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння Державного агентства з питань кіно та кінодистрибуторської компанії «Артхауз Трафік»

На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі. 

Вхід безкоштовний при наявності квитка читача бібліотеки.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews