У Рівному попрощалися з начальником госпіталю Олексієм Кльоновим, який помер учора

11.05.2019 22:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні Рівне попрощалося з начальником Рівненського військового госпіталю, полковником медичної служби  Олексієм Володимировичем Кльоновим, який раптово передчасно через серцевий напад пішов з життя.

- Звістка про непоправну втрату сколихнула військовий колектив оперативного командування «Захід»: начальник Рівненського військового госпіталю полковник медичної служби Кльонов Олексій Володимирович передчасно пішов із життя – на 53-му році.

Світлий, добрий спомин назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, поважав та проходив службу поруч із ним. 

За всі роки своєї служби полковник медичної служби КЛЬОНОВ Олексій Володимирович був взірцевим офіцером, умілим керівником, надійним другом. 

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про воїна, патріота, гідної людини вічно житиме у наших серцях. 

Командування та особовий склад оперативного командування  «Захід» висловлює співчуття рідним і близьким, – повідомила Прес-служба ОК.

null
Фото з мережі Інтернет

- Сьогодні прощаємось з чудовою людиною, командиром Олексієм Володимировичем Кльоновим, котрий протягом 14 років очолював цей лікувальний заклад. Кожна людина його знає. Важко говорити, тому що оця передчасна смерть забрала його в нас. Так стається, що Бог забирає кращих людей. Він завжди старався зрозуміти проблеми кожної людини, незалежно від того, хто вона. У житті завжди був оптимістом. Це непоправна втрата. Все керівництво медичної служби Збройних Сил прийшло віддати останню шану — генерали, офіцери Оперативного командування "Захід", всі люди, які його знали. А його знало дуже багато людей. Нескінченний потік людей йде, аби з ним попрощатися, - розповів заступник начальника Рівненського військового госпіталю Іван Підопригора.

null
Фото з мережі Інтернет


 
Поховали Олексія Кльонова на кладовищі Нового двору.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews