Молодь Рівненщини запрошують на конкурс есе до Дня незалежності

14.05.2019 16:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Інститут політико-правових та релігійних досліджень проводить Національний конкурс творчих письмових робіт «Шлях становлення української державності». 

Він проводиться за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України. 

Підвищення рівня обізнаності молоді про історію становлення України, як незалежної європейської держави – головна тема есе конкурсу. 

null
Фото з мережі Інтернет

До участі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти, аспіранти вишів та наукових установ України. Прийом конкурсних робіт до 31 липня, а оголошення переможців – 23 серпня.

Пріоритетні напрямки тем: історія становлення України, європейська ідентичність України, економічна незалежність, міжнародна політика країни, соціальна політика країни, культура, церква. 

Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net ), вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews