У Рівному відбудеться ярмарок професій залізничного транспорту

14.05.2019 17:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

16 травня 2019 року на території Рівненської дитячої залізниці (вул. Соборна, 147) для учнів 8-х та 10-х класів загальноосвітніх шкіл м.Рівне  відбудеться ярмарок професій залізничного транспорту.

Організатори заходу: Рівненський обласний та міський центри зайнятості, управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради, регіональна філія «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця», Рівненська дитяча залізниця.

Метою заходу є ознайомлення з професіями сфери залізничного транспорту; навчальними закладами, які готують таких фахівців; роботодавцями, які працюють в цій галузі.

Відкриття заходу заплановано на 10 год. Екскурсії територією станції дитячої залізниці силами учасників гуртка «Юний залізничник», знайомство із залізничними професіями розпочнуться із 10:10 год. 

В приміщенні навчального класу дитячої залізниці з 10 до 13 год. працюватимуть консультпункти запрошених навчальних закладів та служби зайнятості. У вагоні рухомого складу розгорнуть консультпунки роботодавці та служба зайнятості.

Захід спрямований на підвищення авторитету робітничих професій та відповідального ставлення школярів до професійного вибору.  

Сектор інформаційної роботи Рівненського обласного центру зайнятості

тел: 63-36-52

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews