Віталій Майдан із Млинова вже із... «Фортом»

14.05.2019 22:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Із нагоди відзначення 100-річчя карного розшуку міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков нагородив начальника сектора карного розшуку Млинівського відділення поліції іменним пістолетом «ФОРТ-17».

Цієї нагороди капітан поліції удостоєний за високий професіоналізм і показники у розкритті злочинів, особисту мужність і нещадну боротьбу зі злочинністю. Іменний пістолет офіцеру поліції особисто вручив міністр МВС України Арсен Аваков під час урочистого засідання з нагоди ювілейної дати…

null
 Фото надане автором

Віталій Майдан – уродженець Хрінників на Демидівщині -  райського куточка нашої України. Тут закінчив одинадцятирічку, згодом - Івано-Франківський інституті  внутрішніх справ Львівського національного університету МВС, магістратуру Київського університету МВС.

Його будні поліцейського розпочалися в карному розшуку Демидівського відділення поліції. Згодом кмітливого слідчого перевели в такий же підрозділ Млинівського відділення поліції, де його талант розшуковця розкрилився і огранився в статусі детектива-професіонала найвищої проби, якому під силу розв’язувати найскладніші кримінальні головоломки і ребуси. З часом пан Віталій очолив сектор карного розшуку і на цій посаді успішно протистоїть криміналітету.

Не секрет, що пошук зловмисників чи розкриття будь-якого кримінального злочину – процес настільки складний, що людям без спеціальної підготовки і знань важко осягнути його нюанси. Однак ставлю перед собою запитання: чи тільки знання і спецпідготовка - запорука успішної діяльності детектива? Ні! Вважаю, що крім цього потрібні невловимі вроджені і набуті відчуття, які даються далеко не кожному: про їх природу, знає, хіба що, Всевишній.

null
 Фото надане автором

Варто також наголосити: професійне зростання і вдосконалення Віталія Майдана відбувалося під опікою одного з наймаститіших вітчизняних детективів Сергія Волкова. Маючи в активі такий фаховий заробок, Віталій Віталійович сповна реалізував свій професійний потенціал.

І сьогодні можна з упевненістю стверджувати: в тому, що в Млинові і населених пунктах  рідно краю криміналітет не розперезався - заслуга Віталія Майдана, його оперативників та колективу всього відділення поліції.  Відтак млинівчани можуть бути впевнені:  Млинів ніколи не стане американським Чікаго30-х років минулого сторіччя…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews