Сьогодні у Рівному відбудеться семінар для юрисконсультів

15.05.2019 06:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Семінар для юрисконсультів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій, державних господарських об’єднань Рівненської області відбудеться у Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області у середу, 15 травня.

На семінарі будуть розглянуті такі питання:

1. «Новели законодавства з питань банкрутства». Доповідач – начальник відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Віктор Хомуйло.

2. «Новий порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві». Доповідач: начальник юридичного відділу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області Наталія Гридіна.

3. «Нове в законодавстві» – провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталія Лушнікова-Кваша.

Семінар відбудеться за адресою: м. Рівне, Замкова, 29 в Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області о 10.00, актова зала.

Додаткова інформація за телефоном: 26-77-98.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: