Рівненські баскетболістки стали чемпіонками України

16.05.2019 09:28   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Києві відгомонів грандіозний фінал шостого за ліком Чемпіонату України «Шкільна Баскетбольна Ліга 3х3». 14 травня у СК Меридіан змагалися 92 команди з усієї України. А це майже півтисячі учасників.

Діти грали, вчителі спостерігали, усі разом аналізували – а головне раділи! Вони – учасники чемпіонату, які зарядилися позитивом, навіть, якщо не вдалося реалізувати свої амбіції на майданчику. Бо ж місць на п’єдесталі лише три.

Цікава деталь - у кожній з чотирьох категорій тріумфаторами стали представники чотирьох регіонів - Київщини, Рівненщини, Буковини і Черкащини.

Серед дівчат старшого шкільного віку перемогу вирвали представниці рівненської ЗОШ № 28. Наші дівчата перемогли суперниць із Переяслава 18:6.

Чемпіонками стали Владислава Кіба, Анастасія Кучерьонок, Катерина Ящук, Ярослава Іванюк.

Чемпіонат України «Шкільна Баскетбольна Ліга 3х3» - це спільний проект Федерації Баскетболу України та Міністерства освіти і науки України. 

За матеріалами інформаційної служби ФБУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне