На Дубенщині працювала мобільна група з надання безкоштовної правової допомоги

17.05.2019 09:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Безоплатну правову допомогу отримали мешканці Дубенського району.

16 травня працювала мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги у Cмизькій селищній об'єднаній територіальній громаді. Також адресну безоплатну правову допомогу отримали незахищені верстви населення у Дубенському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів.

null

Консультували жителів Дубенщини начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Марія Лепеха, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб'єками державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Лариса Савчук та головний спеціаліст Дубенського бюро надання безоплатної правової допомоги Людмила Юхимчук.

null

Громадян цікавили питання щодо спадкування земель сільськогосподарського призначення та частини житлового будинку, визнання права власності на нерухоме майно, порядок отримання одноразової грошової допомоги, реєстрація шлюбу та інші.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: