Туристичний Острог запрошує на травневі фестивалі

18.05.2019 19:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Нічні музейні екскурсії, музична гітаріада та інші мистецькі заходи - які фестивальні події влаштують в Острозі.

Насичений заходами травень, запрошує до історичного міста туристів з усієї України.

null
 Фото прес-служба РОДА

Вже вчора, 17 травня, у місті влаштували «Замкові гостини». Відтак, два острозькі музеї відкрили відвідувачам свої двері – Острозький замок та Музей історії Острозької академії. Під час нічної екскурсії там розповідали про епоху відродження, стародавні легенди та про 25 років історії університету.

null
 Фото прес-служба РОДА

У цей же день в Острозі заграла «Гітаріада» - це Всеукраїнський конкурс виконавців гри на класичній гітарі. Протягом двох днів учасники з різних областей України демонструватимуть свою майстерність та таланти.

А в суботу, 25 травня, на гостей та жителів міста чекатиме фестиваль вуличної музики «Культурний Барбакан». У програмі заходу – творчі номери від учнів та викладачів Острозької школи мистецтв, арт-піаніно просто неба та свято фарб. Окрім цього, відомі гурти «Syntora» та «Time Will Tell» виступатимуть на сцені Барбакану.

Початок – о 12.00.

null

Завершиться фестивальний місяць історико-культурним заходом «Острог-Ренесанс». Це щорічне свято на Острожчині, яке відбудеться 31 травня та триватиме два дні. Тематика фестивалю присвячена збереженню й популяризації української культурної спадщини.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews