Рівненський важкоатлет став чемпіоном України

20.05.2019 07:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Здолбунівчанин Сергій Смочек виборов золото на чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді до 23 років, який проходить у м. Чорноморськ з 13 по 18 травня.

Рівненщину цих змаганнях представляло двоє здолбунівчан. У ваговій категорії до 61 кг Максим Демчишин, який набагато молодший від суперників, підкорив у ривку 88 кг, проте не впорався в поштовху з вагою 110 кг, та закінчив свій виступ, не втрутившись у боротьбу за медалі.

У ваговій категорії до 81 кг виступав досвідченіший Сергій Смочек, який у ривку підкорив штангу вагою 130 кг та у боротьбі за перше місце поступався супернику зі Львова 5 кг. Проте у поштовху підняв вагу 167 кг, обійшовши львів’янина на 6 кг, та посів перше місце.

За результатами змагань Сергій Смочек зарахований до складу збірної команди України з важкої атлетики та виступатиме на чемпіонаті Європи, який пройде в м. Кишинів (Молдова) в липня місяці цього року.

Підготував чемпіона України заслужений тренер України з важкої атлетики, майстер спорту з важкої атлетики Володимир Гордійчук.

За матеріалами інформаційної служби Здолбунівської РДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне