Навчальний семінар для вчителів відбувся на Здолбунівщині

20.05.2019 20:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Навчальний семінар для вчителів зарубіжної літератури з теми «Розвиток життєвих компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури шляхом упровадження інноваційних технологій» відбувся 16 травня на базі Гільчанського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

У закладі освітян району зустріли піснями, танцями, добрими словами і, традиційно, хлібом та сіллю.

Далі педагогам запропонували літературну гру «У пошуках народної мудрості», яку провела вчитель зарубіжної літератури Гільчанського НВК Н. Б. Білоус. З правилами літературного футболу педагогів району ознайомила вчитель Копитківської ЗОШ І-ІІІ ст. Л. П. Прокопчук.

Про формування життєвих компетентностей шляхом використання елементів компаративістики на уроках зарубіжної літератури розповіла учитель Бущанського НВК Л. Р. Тебенько. Учитель Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 О. В. Петришина презентувала учасникам тему «Сучасні форми роботи на уроках зарубіжної літератури», зробивши акцент на використанні тегів (хмаринок) та кроссенсів на різних етапах уроку для мотивації учнів до вивчення предмету.

Здолбунівська районна державна адміністрація


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews