Стало відомо які дороги області будуть ремонтувати цьогоріч

22.05.2019 10:13   Джерело: RvNews
Автор : Вікторія Синиця

72 дороги місцевого значення Рівненської області відремонтують упродовж цього року.

Розпорядження з переліком доріг підписав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. З цього переліку 24 ділянки нові, решта доріг - 48 – будуть дофінансовані, розпочаті минулого року.

Нагадаємо, на ремонт і будівництво місцевих доріг цьогоріч з держбюджету спрямують 350 мільйонів гривень. Раніше цей перелік погодили в Укравтодорі та бюджетному Комітеті Верховної Ради України.

Відтак, ремонтуватимуть автомобільні дороги загального користування, а також вулиці у населених пунктах області. Кошти з субвенції передбачені і для ремонту та утримання автошляхів.

«Ми продовжуємо ремонтувати дороги. Зрозуміло, що хотілося охопити набагато більше ділянок. Але на Рівненщині понад три тисячі кілометрів доріг. І ми виходимо з того фінансування, що є», - відзначив перший заступник голови ОДА Віталій Ундір.

За словами начальника управління дорожнього господарства Віталія Кардаша, зараз триває підписання договорів з підрядниками, і за сприятливих погодніх умов, дорожники зможуть приступити до виконання робіт вже з наступного тижня.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews