На Рівненщині розпочалися командно-штабні навчання

22.05.2019 12:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Відсьогодні і до 23 травня в Рівненській області проводяться командно-штабні навчання з територіальної оборони.

До навчань задіяні представники усіх силових відомств Рівненщини. Основною метою є удосконалення навиків планування та виконання завдань територіальної оборони в зоні відповідальності на території Рівненської області.

«Картина навчань максимально наближена до реальності. Адже, на жаль, сьогодні в Україні залишається складна ситуація, пов’язана із російською агресією. Тому такі навчання, як ніколи, актуальні», - відзначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Після засідання штабу усі причетні виїхали на місце дислокації – Рівненський полігон, де приступили до відпрацювання завдань відповідно до плану.
Військові спільно із силовими структурами області організували та провели показові заняття, в ході яких демонстрували практичні дії при локалізації масових безпорядків, а саме: розгортання мобільного вузла системи урядового зв'язку, боротьбу з диверсійно-розвідувальними групами та незаконними збройними формуваннями, звільнення заручників з будівлі, проведення аварійно-рятувальних робіт, локалізацію пожеж у разі вчинення диверсій, посилення охорони державного кордону, несення служби на блок-пості чи пункті пропуску
.

За матеріалами РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews