Цьогоріч на будівництво спорткомплексу на Макарова спрямують понад 100 мільйонів

23.05.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

48 мільйонів гривень на зведення споркомплексу на Макарова у Рівному виділять за Програмою будівництва Палаців спорту в регіонах.

Таку суму сьогодні погодили на комісії при Міністерстві молоді та спорту на чолі із заступником міністра Миколою Даневич.

Нагадаємо, на минулому тижні хід будівництва спортивної універсальної арени у Києві презентував особисто голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

null

Міжвідомча комісія з відбору об’єктів для надання субвенції з державного бюджету на створення/реконструкцію палаців спорту одноголосно проголосувала «за» участь нашого спорткомплексу в програмі у 2019 році.

«Таким чином, як і торік, ми маємо вже три напрями фінансування спорткомплексу. 55 мільйонів спрямують з Державного фонду регіонального розвитку, 5 мільйонів передбачили з місцевого бюджету. Разом ми маємо 108 мільйонів. Таке активне фінансування  дозволяє нам безупинно будувати багатофункціональний спортивний мультикомплекс», - прокоментував Олексій Муляренко.

Нагадаємо, зараз триває будівництво першої черги – це спортзали для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тисячі глядацьких місць та з можливістю проведення змагань міжнародного класу.

Важливою особливістю масштабної спортивної споруди буде те, що за потреби, він трансформуватиметься в концертний або виставковий зали. Це буде багатофункціональна споруда на Рівненщині, до того ж єдиний подібний об’єкт на Західній Україні і один з небагатьох в країні.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews