Оголошено конкурс для журналістів на здобуття премії В'ячеслава Чорновола

23.05.2019 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Держкомтелерадіо розпочав прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики 

Премія у розмірі 20 тис. грн. присуджується щороку авторам нових оригінальних  публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної  свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

На здобуття Премії до 10 серпня 2019 року подаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
  • примірник твору на матеріальному носієві з  підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD);
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики»). Телефони для довідок: (044)  279–35-56,(044) 278-86-96.

З положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо

Нагадаємо, що премія імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується з 2004 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews