У Рівному відбудеться презентація книги Олександра Подвишенного «Зажурена ліра»

25.05.2019 13:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У середу, 29 травня о 18.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться презентація збірки поезій Олександра Подвишенного «Зажурена ліра». Творче видання вийшло 2019 року у видавництві «Волинські обереги».

Олександр Подвишенний − громадський та політичний діяч, очільник Рівненського обласного осередку політичної партії «Правий сектор», журналіст та науковець, що навчається в аспірантурі Національного університету «Острозька академія» і досліджує творчість Уласа Самчука.

null

Молодий поет був лауреатом V Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, переміг у Всеукраїнському конкурсі ім. Уласа Самчука та займав призові місця у Всеукраїнському конкурсі «Витоки».

Його твори серед інших увійшли до книги «Євромайдан: Хроніка в новелах». Окремими виданнями вийшли дві книги: «Душевні ноти» (2012), «Горизонталь» (2015). У новій збірці автора «Зажурена ліра» представлена любовна та патріотична лірика. Чудово доповнюють книгу ілюстрації Анастасії Бачинської. 

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені прихильники творчості автора, друзі, письменники, видавці та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-52-60 (Лідія Ражик).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews