Футбол: останній акорд у Млинові

27.05.2019 22:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Минулої неділі ФК» Малинськ» зіграв на стадіоні «Колос» у Млинові заключний матч  групового турніру  чемпіонату України серед аматорських команд проти ФК «Кристал» із Чорткова, що на Тернопільщини. Сліз зазначити, що в першому таймі малинські футболісти могли двічі відкрити рахунок: одного разу після удару головою Артема Корольчука м’яч ковзнув по перекладині і вилетів за межі поля. Іншого разу нашим землякам не судилося замкнути передачу того ж Артема Корольчука.

І все-таки за дві хвилини до суддівського свистка на перерву ФК «Малинськ» вийшов вперед: після подачі кутового м’яч у ворота гостей головою відправив Роман Дацюк. Як згодом з’ясувалося, це був останній гольовий акорд гравців із Малинська у груповому турнірі чемпіонату аматорської ліги.

null
Фото Віталія Тарасюка

У другій половині гри перебіг подій на полі не змінився. За великим рахунком можна стверджувати: господарі могли швидше ще раз вразити ворота суперників, ніж гості його зрівняти. Власне, тернополяни впродовж гри не створили жодного гольового моменту.

Матч так і закінчився мінімальною перемогою ФК «Малинськ», який посів перше місце в групі і продовжить боротьбу за чемпіонство в матчах із переможцями інших груп Аматорського  чемпіонату України. Звісно, що млинів чани хотіли б, аби ці ігри відбувалися на стадіоні «Колос», хоча де саме гратимуть переможці  – вирішить керівництво команди. Зрештою, в Малинську також сумують за великим футболом.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews