На Рівненщині визначили переможців конкурсу ДФРР 

28.05.2019 17:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У Рівненській ОДА проголосували за додаткові проекти, що фінансуватимуться Державним фондом регіонального розвитку у 2019 році.

Всього на додатковий конкурс ДФРР надійшло 38 заявок, проте 27 з них відповідали вимогам. Тож саме ці проекти оцінювала комісія. У підсумку переможцями стали проекти ,які отримали понад 30 балів, а таких виявилося 23.  

«Важливо, що комісія підтримала об’єкти спортивної та соціальної сфери. Це і є пріоритетами у нашій роботі. Серед них – реконструкція стадіону «Авангард» і будівництво садочків на Коновальця у Рівному та Сарнах, басейну у Костополі та спортшколи в Острозі та інші», - прокоментував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Він наголосив, що важливо, що серед цих проектів є розвиткові. Адже у майбутньому вони матимуть економічний ефект – створення аграрного кластеру та переробки молока у Млинівській ОТГ, а також лінії із заморозки ягід на Рокитнівщині. Актуальним є також проект «Інваспорту» з придбання спеціалізованого автомобіля для людей з інвалідністю.

Попереду затвердження проектів у Мінрегіоні та бюджетному комітеті ВРУ. Тому вже сьогодні Олексій Муляренко зустріч із заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Левом Парцхаладзе, де розповів про важливість цих об’єктів для Рівненщини та їх підтримку.

Нагадаємо, що це додаткові проекти для фінансування ДФРР. Раніше комісія при Кабміні погодила фінансування 19 проектів, які запропонувала Рівненська ОДА.

Усього на проекти Рівненщині передбачено майже 250 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews