У Рівному відбудеться нагородження переможців обласного літературного конкурсу «Я − патріот»

28.05.2019 19:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У четвер, 30 травня о 12.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться нагородження переможців обласного літературного конкурсу «Я – патріот».

Конкурс проходив в рамках «Програми діяльності бібліотек для молоді з патріотичного виховання на 2016-2020 роки», ініційованої Державною бібліотекою України для юнацтва та за підтримки обласного управління культури РДА.  Він покликаний плекати почуття патріотизму, сприяти духовному оздоровленню нації, розвивати якісну україномовну літературу, культуру читання серед молоді.

Творче змагання проходило у трьох номінаціях: «Поезія», «Проза» і «Драматургія». Всього на конкурс надійшло 159 робіт від 76 учасників з усіх районів Рівненщини.

Для оцінки надісланих робіт було створене компетентне журі, до складу якого увійшли відомі діячі культури Рівненщини, представники організатора конкурсу. За результатами оцінок журі було визначено кращих у кожній номінації. На урочистостях, які відбудуться в обласній бібліотеці для молоді, буде оголошено прізвища та відбудеться нагородження переможців та дипломантів конкурсу «Я – патріот». 

null

На захід запрошені учасники конкурсу, представники журі, читачі бібліотеки та всі бажаючі.

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews