"Я тебе породив..." - У Вараші батько пострілом в груди убив сина

Про скоєне повідомив поліції сам

29.05.2019 18:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Трагедія сталася вчора, 28 травня, про що близько 13 години повідомив поліцію сам убивця.

61-річний чоловік пояснив слідчо-оперативній групі місцевого відділу та поліцейським обласного управління, що коли захмелілий син прийшов додому, то між ними виник конфлікт.

У ході сутички син ударив батька, а той у відповідь дістав із сейфа зареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю і прогриміло два постріли, втрапивши синові у груди й плече. 

Від отриманих вогнепальних поранень 35-річний чоловік помер на місці події. 

«Зловмисника, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. заступника начальника Вараського відділу поліції – начальник слідчого відділення Юрій Суліковський. — Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Батько, який скоїв страшний злочин, убивши власного сина, також був нетверезим. Йому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі ще триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews