Рівненського поліцейського-миротворця нагородили відзнакою МВС «За безпеку народу»

29.05.2019 19:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Підполковник поліції начальник управління протидії наркозлочинності Рівненщини Віктор Поздняков за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Міжнародного Дня Миротворців нагороджений відзнакою МВС «За безпеку народу».

Вручив нагороду «За безпеку народу» Віктору Позднякову очільник поліції області Валерій Самчук сьогодні, 29 травня, під час відеоселекторної наради. 

null
Фото - ВК поліції Рівненської області

 «І хоча мета всіх місій миротворця є виключно мирною, втім вона завжди є ризикованою, вимагає витривалості та неабияких вмінь, як діяти в непередбачуваних ситуаціях, — зазначив Валерій Самчук. — Ви пройшли непростий десятирічний шлях миротворця і тепер впроваджуєте власний досвід вже в поліції. Тож у цей святковий день хочу привітати Вас та побажати Вам та Вашій родинам щастя, добра, благополуччя та мирного неба». 

Нагадаємо, Віктор Поздняков вже 22 роки служить в правоохоронних органах, 10 – у миротворчих місіях ООН.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews