У Клевані запрацював інклюзивно-ресурсний центр

31.05.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

ІРЦ відвідуватимуть діти з Клеванської, Деражненської та Бугринської громад. Заклад знаходиться у селищі Клевань, що у Рівненському районі, на вулиці Заводській.

null

У центрі надаватимуть консультації практичні психологи, вчитель-олігофренопедагог, тифлопедагог, логопед і реабілітолог. Заклад має 6 окремих кабінетів, залу очікування та вбиральні з турникетами. У навчальних кабінетах є спеціальні меблі, корекційне обладнання та методичні матеріали.

null

Першим в заклад зайшов десятикласник Роман. Юнак розпитував персонал про роботу ІРЦ, консультації спеціалістів та корекційні заняття. Після екскурсії школяр подякував працівникам і додав, що такий центр дуже потрібний.

null

«На Рівненщині заплановано відкрити 31 інклюзивно-ресурсний центр. Завтра розпочне роботу ще один такий заклад в Корці. До кінця 2019 року планується створити ще 7 інклюзивно-ресурсних центрів», - зауважила заступник начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Ольга Ладюк.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews