У День захисту дітей на Рівненщині хоронять п’ятирічного хлопчика

Поліцейські розслідують факт трагічної загибелі дитини у Володимирецькому районі

01.06.2019 08:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Біда прийшла до родини в село Великі Цепцевичі неждано-негадано. Бо хто б міг подумати, що п'ятирічній дитині здумається полізти на складені на подвір'ї піноблоки. Нам, дорослим, і до голови може не прийти, що небезпека для дитини може чатувати будь-де, навіть на власному, начебто безпечному подвір'ї.

Учора, 31 травня в обідню пору хлопчик, як і щодня, мирно грався на домашньому подвір'ї. І коли б не піноблоки, все було б добре. Коли б поруч був хтось із дорослих, також все обійшлося б. Проте сталося, як сталося і нема на те ради. Малий зачепився за один з блоків руками, й гора піноблоків рухнула на нього. 

Коли всі дорослі вибігли з хати,  було вже пізно. Дитину дістали й негайно доставили до медзакладу. Лікарі робили все, що могли, проте вони, на жаль, не боги. 

У поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з додатковою відміткою «побутовий нещасний випадок»).

Подано за інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews