Сьогодні депутатка Верховної Ради бере участь у благодійному забігу у Вараші

Вікторія Войціцька кидає челендж на підтримку Вараського центру реабілітації для дітей з особливими потребами

02.06.2019 15:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

2 червня народна депутатка України Вікторія Войціцька візьме участь у благодійному фестивалі спорту у місті Вараш. Забіг на 5 км дистанцію, яку подолає Вікторія разом з командою стане закликом до колег – народних депутатів попри початок виборчої кампанії згадати про інтереси тих, хто поки що не може голосувати, але вже зараз потребує уваги та допомоги.

«Кожен кілометр, який ми подолаємо разом, присвячений питанню, яке сьогодні потребує нашого негайного втручання заради забезпечення рівних можливостей. Це питання забезпечення умов для інклюзивної освіти для дітей з особливими потребами. Це питання підтримки з боку держави батьків таких дітей.  Питання соціального захисту. Питання належного медичного обслуговування. Нарешті питання реабілітації. Я закликаю колег – депутатів долучитися до челенджу та зробити свої 5 км заради рівних можливостей для дітей України», - зазначила Вікторія Войціцька.

Учасники фестивалю також зможуть дізнатися від самої депутатки про масштабну ініціативу «Енергія Змін», яка з червня стартує у Вараші та спрямована на створення середовища енергійних змінотворців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews