В Острозі облаштують парк із кемпінг-зоною на березі річки Вілія

04.06.2019 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Рівненщині відбувся конкурс проектів розвитку територіальних громад. Серед переможців - «Підзамче - кемпінг просто неба», який планують облаштувати в Острозі на березі річки Вілія.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

Суть проекту в тому, щоб занедбаний острів та набережну річки Вілія перетворити на парк та кемпінг зону для відпочинку мешканців та туристів.

«Можна мріяти про що завгодно, але не навчившись перетворювати ці мрії в конкретний план, можна з ними попрощатися. Сьогодні провели обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад 2019, участь у якому взяли 66 проектів, з них 10 - щодо розвитку туристичної діяльності. Щодня працюємо над розвитком туризму в регіоні», - йдеться у дописі.

Серед переможців також: промоція та створення сприятливих умов для розвитку туристичного маршруту «Набережна побачень» у Гощі та створення інфраструктури туристичного зеленого шляху "Медове коло" біля с. Шпанів (Рівненський р-н).

 Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews