У березнівчанина знайшли коноплю

Із першого червня на території Рівненщини та в цілому в Україні розпочався практичний етап оперативно-профілактичної операції «МАК-2019».

Поліцейські проводять заходи, спрямовані на виявлення і знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів. 

null

Третього червня поліцейські Березнівського відділення виявили у господарстві 33-річного жителя райцентру незаконний посів конопель. Для їх вирощування чоловік облаштував спеціальну парникову конструкцію. Як пояснив працівникам поліції, рослини йому були необхідні для власного споживання та виготовлення ліків.

Вилучені зразки рослин відправлені для проведення дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За її результатами прийматиметься остаточне процесуальне рішення у рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 310 Кримінального кодексу України. 

null

Для недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження на території України та Рівненської області оперативно-профілактичні заходи триватимуть до 26 вересня 2019 року. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області