ДТП у Костополі: травмувався мотоцикліст

05.06.2019 13:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Унаслідок ДТП у Костополі травмувався мотоцикліст. Учора, четвертого червня, близько 11 години сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикла та мікроавтобуса.

Поліцейські з’ясували, що 55-річний житель села Малий Мидськ Костопільського району, водій автомобіля «Renault Trafic» на перехресті вулиць Нова та 8-го Березня у Костополі не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із мотоциклом «BMW» під керуванням 46-річного рівнянина, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП у кермувальника мотоцикла діагностували закритий внутрішньо-суглобний багатоуламковий перелом передпліччя. Його госпіталізували у лікарню Рівного.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Водій мікроавтобуса відповідно до медичного освідування був тверезий. У мотоцикліста відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews