Сьогодні у Рівненській ОДА працюватимуть члени Ради басейну річки Устя

07.06.2019 06:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Сьогодні, 7 червня, в Рівненській ОДА відбудеться засідання Ради басейну річки Устя. Захід розпочнеться об 11.00 в приміщенні облдержадміністрації (каб.601).

Присутні обговорять подальший план роботи Ради та план організації виконання ремедіаційних заходів у басейні річки. Зокрема, презентують проект будівництва каналізаційної мережі у мікрорайоні Басів Кут.

Також члени Ради басейну обговорять питання щодо реконструкції споруд в річці Устя на проміжку від річки Горинь до Квасилова.

Нагадаємо, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко створив басейнову раду, яка працює над відновленням річки Устя.

«В минулому році ми вирішили підійти до вирішення проблеми комплексно та системно. До цього залучили науковців НУВГП. Вони провели дослідження стосовно забруднення водойми. Над вирішенням проблеми необхідно працювати спільно. Тому прийняли рішення про створення управлінського колегіального органу. Рада – це симбіоз наукової думки, обласної та місцевої влади. Усі причетні будуть працювати над різними завданнями – проектуванням, проведенням робіт, кошти на які будуть закладені в обласному та місцевих бюджетах, тощо. Але результат має бути один – відновлення екологічного стану річки», - зазначає Олексій Муляренко.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews