Пенсіонерці з м. Сарни зняли «порчу» на 10 тисяч гривень

07.06.2019 19:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

За допомогою до поліції звернулася 79-річна жителька Сарн. Жінка, плачучи, розповіла, що 6-го червня невідома жінка викрала у неї 10 тисяч гривень заощаджень.

Пенсіонерка поверталася із церкви, як по дорозі її перестріла незнайомка і співчутливо ошелешила жінку, що її життя у небезпеці та на неї наведено «порчу». Втім, зловмисниця запевнила, що може допомогти і пішла разом із сарненчанкою додому, куди слідом навідалася іще одна спільниця.

Першим постало питання про наявність коштів, із якими необхідно провести ритуал. Господиня дістала 10 тисяч гривень, які невідома поклала в пакет та імітуючи «обряд», підмінила кошти на сувенірні. Потім «рятівниця» сказала покласти їх під подушку і дістати через дев’ять днів. Із запевненнями, що у жінки все тепер буде гаразд, обоє покинули будинок. Однак пенсіонерка вирішила їх перекласти й тоді зрозуміла, що її обікрали.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews