У Рівному відбудеться перегляд історичної драми «Анджело»

в рамках «Тижня австрійського кіно»

07.06.2019 23:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У неділю, 9 червня, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) в рамках «Тижня австрійського кіно» відбудеться перегляд історичної драми «Анджело» (2018) від режисера Маркуса Шляйнцера. Стрічка була відзначена національною премією Austrian Film Award за кращі костюми, грим і роботу художника-постановника. В ролях Макіта Самба, Альба Рорвахер, Лукас Міко та інші.

Сюжет фільму заснований на долі реальної людини. За словами режисера, це дало йому хорошу можливість поміркувати про поняття «батьківщина» та національну ідентичність. Події фільму відбуваються у Відні на початку 18 століття. В центрі історія африканського хлопчика-раба, якому пощастило більше ніж його ровесникам. Він потрапляє під опіку графині: вона вирішує охрестити та дати освіту. Досягнувши повноліття, Анджело стає знаменитим талісманом віденського двору, поки не вирішує таємно одружитися на білій жінці.

Фільм демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами.

null

Організатор показу: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння Австрійського культурного форуму та кінодистрибуторської компанії «Артхауз Трафік».

На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

Вхід безкоштовний за наявності читацького квитка

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews