Другий етап конкурсу «ЦНАП очима дитини» розпочато у Рівному

09.06.2019 09:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро вірить, що діти – це майбутнє щасливої та незалежної України!

null

6 червня 2019 року, у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному розпочато другий етап конкурсу дитячих малюнків вихованців Рівненської державної дитячої художньої школи імені А. І. Мартиненка «ЦНАП очима дитини».

До другого етапу потрапило близько двадцяти малюнків неперевершеної дитячої фантазії. Відвідувачі Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному мають чудову нагоду до 1 серпня милуватися творчістю юних художників, а також шляхом голосування допомогти нам обрати найкращий малюнок.

null

Любі підписники, Ви маєте унікальну можливість проголосувати за чудові малюнки юних художників, на сторінці Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному поставивши лайк під малюнком!

По завершенню виставки переможці конкурсу будуть відзначені та нагороджені чудовими подарунками від команди ЦНАПу!

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!

Рідне місто починається з тебе!

null

За матеріалами https://www.cnaprv.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: