Цієї ночі у Збужі на Костопільщині автівка в’їхала в приватний будинок

Наразі вже відомі подробиці смертельної ДТП

09.06.2019 19:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні близько третьої ночі 43-річна жителька Збужа Костопільського району повідомила до поліції, що в її будинок врізалася автівка.

На місці події поліцейські з’ясували, що 22-річний житель Костополя, водій автомобіля «Mersedes», рухаючись у напрямку районного центру, у Збужі не впорався з керуванням та в’їхав спочатку у паркан із металевої сітки, а потім – у будинок.

null
Фото Рівне вечірнє

Внаслідок цього отримав травми, від яких помер у реанімаційному відділенні лікарні. Пасажир легковика, 23-річний місцевий житель, отримав закриту черепно-мозкову травму, забійно-рвані травми лоба та плеча. Нині потерпілий перебуває у реанімації. У салоні авто був ще один 23-річний костопільчанин, якому пощастило вціліти. За попередньою інформацією він до лікарні не звертався.

null
Фото Рівне вечірнєі

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Наразі авто знаходиться на території місцевого відділу поліції. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу.

null
Фото Рівне вечірнє

Джерело: https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews