У Володимирці поліцейські розшукали крадія скутера

09.06.2019 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Із заявою про зникнення двоколісного транспортного засобу учора, восьмого червня, звернувся до поліції 29-річний мешканець селища Володимирець. 

 Чоловік розповів слідчо-оперативній групі, що 6-го червня залишив свій «Suzuki Avenis» у центрі села Любахи навпроти магазину. Коли ж через кілька хвилин повернувся, транспортного засобу не було. Дводенні пошуки результату не принесли, а тому потерпілий звернувся по допомогу до правоохоронців.

Володимирецькі оперативники встановили, що до крадіжки може бути причетний 53-річний місцевий житель. Транспортний засіб він заховав у підсобному приміщенні власного господарства та прикрив його тканиною. Скутер правоохоронці вилучили та помістили на територію місцевого відділення поліції з метою проведення подальшої товарознавчої експертизи.

null
 Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що передбачає стаття – позбавлення волі строком до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews